Anbefalinger

Innstilling fra Karmøy Motocrossklubb

Karmøy Motocrossklubb innstiller Per Velde som kandidat til ny president i Norges Motorsportforbund fra 2017.

Per Velde har lang erfaring fra lederverv i Karmøy Motocrossklubb

2007 – 2009:    Leder i Karmøy Motocrossklubb
2010 – d.d.:         Klubbens representant i arbeidet med Fjord Motorpark
2011 – 2012:       Nestleder i Karmøy Motocrossklubb
2012 – 2014:      Leder banestyret i Helganes Motorsportsenter (felles kommunalt idrettsanlegg for motocross, enduro, trial, bilcross, RC, offroad bil, terrengsykling.
2014 – 2015:     Klubbens representant i Karmøy Idrettsråd
2014 – 2016      Leder for klubbens valgkomité

I tillegg er han lisensiert utøver innenfor flere grener i motorsport.

Per har bidratt til å utvikle gode strukturer og felleskap som vi i dag har i Karmøy Motocrossklubb. Per er engasjert, velvillig, positiv, strukturert, handlekraftig, og opptrer rolig også når det blåser som verst. Han arbeider alltid for forbedringer, en person som lytter, forstår hvor «skoen trykker», ser løsninger, har evnen til å få folk med på lag og klarer å gjennomføre det han tror på. En  person vi i klubben har stor stor nytte av.

Vi anbefalinger på det sterkeste Per Velde til vervet som president i NMF. Vi tror vi snakker for hele motorsport miljøet rundt oss her på Vestlandet.

Vennlig hilsen

 

 

 

 

Veronika Digernes
Styreleder Karmøy Motocrossklubb

Personlig vil jeg tillegge:
Da jeg overtok vervet som styreleder i 2014 var Per min viktigste støttespiller, og er fortsatt min mentor. Det krevende å orientere seg i en stor idrettsorganisasjon (NMF/NIF) med mange aktører, lover og regler. Per har alltid tid. En mer engasjert person vil jeg tro man skal lete lenge etter.
Veronika

——————————————————————–

Anbefaling fra Roy Snellingen

Roy Snellingen, Sporting Director i EVEN Management, tidligere sportsdirektør ved NTG, landslagstrener MX i NMF, m.m. For mer info 

Etter ti år som profesjonell motocross utøver har jeg vært så heldig og kunne jobbe ytterligere nesten tyve år med trenerkurs, rekrutering, kursvirksomhet, klubbarbeid, klubbutvikling og toppidrett. I dag jobber jeg som sportssjef i et internasjonalt management der vi skaper verdensmestere innen motorsport.

For meg har Per Velde vært en viktig og meget god sparringpartner i flere av mine prosjekter gjennom mange år. Per er nøye, kunnskapsrik, systematisk og har svært gode evner til å se det hele bildet i prosjekter og prosesser.

Med ydmyk forståelse for at det er utfordrende å drive et forbund, mener jeg det er potensiale for flere større forbedringer. Jeg har tro på Per som president. Hanan har en spennende bakgrunn og en solid kompetanse (les blogg), som jeg mener motorsportforbundet trenger for å utvikle seg fremover.

Vennlig hilsen

Roy Snellingen